Şehit Yüksel Batır İlkokulu

Vizyon: Şehit Yüksel Batır İlkokulu Olarak Vizyonumuz ; Çoklu öğrenme modeliyle öğrencileri bir üst öğrenime hazırlamak

Misyon: Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir. ´´Cazibe Merkezi Okul´´ sloganıyla 2023 vizyonu yolunda ilerliyoruz.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: Okulumuzda dersler sabah 09:00 da başlayıp öğleden sonra 14:30´ta bitmektedir.
Isınma: Okulumuz kalorifer sistemi ile ısıtılmaktadır
Sportif Etkinlikler: Satranç Okul Sporları 2019-2020 İl Birincisi
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda TBA (Teknoloji Beceri Atölyesi) kurulmaktadır
Proje Çalışmaları: 2017 MEM Desteğiyle ´´Zeka Oyunları Atölyesi´´ 2018 Erasmus Projesi ile ´´Drama Atölyesi´´ 2019 Kızılay iş birliği ile ´´Özel Eğitim Sınıfı´´ 2020 MEB desteğiyle ´´Z-Destek Eğitim Odası´´ 2020 MEB Desteğiyle ´´TBA ( Teknoloji Becerei Atölyesi)´´
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2018 Erasmus- Drama İle Öğreniyorum

Telefon - 0(452) 641 20 39

WEB - https://sehityukselbatirilkokulu.meb.k12.tr

Adres - DEMİRCİLİ MAH. YÜKSEL BATIR CAD. NO: 53 İÇ KAPI NO: 5 KUMRU / ORDU

Öğretim Şekli :Okulumuzda Normal öğretim yapılmaktadır

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi (A) Sınıfı

Adres - DEMİRCİLİ MAH. YÜKSEL BATIR CAD. NO: 53 İÇ KAPI NO: 5 KUMRU / ORDU

Ulaşım Okulumuzda görev yapan öğretmenlerimiz Fatsa ve Ünye ilçelerinden geliş gidiş yapabilmektedir. Öğretmenlerimiz kendi araçları ile geliş gidiş yapmakta olup, İlçe Merkezinden Fatsa´ya her yarım saatte bir dolmuş kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kumru İlçe Merkezinde olup İl merkezine 73 km mesafededir.